Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto

Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto

4.1 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 30min
2 porzioni

Ingrediënten

Braciole di maiale
  • 1400 g di acqua
  • 600 g di braciole di maiale (2 pezzi), spessore 3-4 cm
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone
Fritelle di patate
  • 300 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di acqua
  • 2 uova
  • 30 g di pangrattato
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1335 mg
Eiwitten 94 g
Calorieën 4572 kJ / 1092 kcal
Vetten 59 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 19.2 g
Koolhydraten 41.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...