Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Braciole di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di braciole di maiale (2 pezzi), spessore 3-4 cm
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Fritelle di patate
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4572 kJ / 1092 kcal
- Eiwitten
- 94 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con straccetti di manzo
1 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 Std. 30 Min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min