Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Braciole di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di braciole di maiale (2 pezzi), spessore 3-4 cm
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Fritelle di patate
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4572 kJ / 1092 kcal
- Eiwitten
- 94 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato ai funghi
6 godz.
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 godz. 30 min
Bistecca Sottovuoto
1 godz. 10 min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 godz. 30 min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1ωρ. 30 λεπτ.
Patate Sottovuoto
2h
Polenta con straccetti di manzo
1ωρ. 30 λεπτ.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h