Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Braciole di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di braciole di maiale (2 pezzi), spessore 3-4 cm
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Fritelle di patate
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4572 kJ / 1092 kcal
- Eiwitten
- 94 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 godz. 30 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2u. 40min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1u. 35min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Brasato ai funghi
6 Std.