Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla dorata a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 500 g di calamari ad anelli
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo) le foglioline lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco
- 1000 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1118.3 kJ / 267.3 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1078.3 mg
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40 min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min
Ossobuco Sottovuoto
12h 40min
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1 Std. 40 Min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 Std. 30 Min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13u. 20min
Capesante gratinate
25 min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1u. 50min
Tagine di rana pescatrice
1h 5 min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Linguine con scampi al limone
20min