Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa
- 3 pizzichi di sale
- 130 g di farina tipo 00
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di spinaci baby freschi
- burro fuso, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427.7 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 301.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 Std.
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1 Std. 20 Min
Chizze al Parmigiano reggiano
1 Std. 20 Min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 godz.
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Crêpes con fiori di zucca
1h 30min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1 godz.
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10min