Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa
- 3 pizzichi di sale
- 130 g di farina tipo 00
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di spinaci baby freschi
- burro fuso, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427.7 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 301.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3 Std. 50 Min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1ωρ. 30 λεπτ.
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5ωρ.
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2ωρ. 20 λεπτ.
Soufflè di tagliolini
1ωρ. 30 λεπτ.
Mango cake
3 Std. 30 Min
Gnocchi di spinaci
55min
Millefoglie di colomba
1ωρ.
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1ωρ. 30 λεπτ.
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1ωρ. 30 λεπτ.