Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla, pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1981.2 kJ / 473.2 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 744.5 mg
Alternatieve recepten
Amaretti sardi
45 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1sa 30 dk
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Panada sarda
2hod. 55min
Anguille in umido
40 dk
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 Min
Pardulas
8 godz. 40 min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Seadas
1 Std. 5 Min
Papassini sardi
8h 45min