Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla, pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1981.2 kJ / 473.2 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 744.5 mg
Alternatieve recepten
Papassini sardi
8h 45min
Tacchino in agrodolce
1 godz. 10 min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1 Std. 20 Min
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3h 30min
Budino agli agrumi
3h 15min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Cheesecake al limone
5 godz. 25 min