Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 300 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzico di sale
- 80 g di miele
- 600 g di costolette di agnello
- semi di finocchio q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3060.5 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 57.1 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 776.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4 godz. 55 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2 godz.
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Asparagi sottovuoto
50min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 Std. 20 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min