Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto

Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 limone preferibilmente biologico
  • 300 g di vino bianco
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 pizzico di sale
  • 80 g di miele
  • 600 g di costolette di agnello
  • semi di finocchio q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Contorno
  • 6 cuori di carciofo
  • 1 limone il succo
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 30 olio extravergine di oliva
  • 40 g di vino bianco
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 776.5 mg
Eiwitten 57.1 g
Calorieën 3060.5 kJ / 731 kcal
Vetten 38.9 g
Vezels 10.5 g
Verzadigd vet 14.2 g
Koolhydraten 40.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...