Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 300 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzico di sale
- 80 g di miele
- 600 g di costolette di agnello
- semi di finocchio q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3060.5 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 57.1 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 776.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Brasato ai funghi
6h
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40 min
Calamari Sottovuoto
50min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40 min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53h
Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Carote sottovuoto al miele
1h 20 min