Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di lonza di maiale a fettine
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di pancetta affumicata a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di pomodori pelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Saltimbocca alla romana
25min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Involtini di vitello
35min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Scaloppine alla pizzaiola
25min