Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di lonza di maiale a fettine
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di pancetta affumicata a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di pomodori pelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Polpettoni di peperoni
1小时 20 分钟
Involtini di carne al Varoma
40 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Involtini di vitello
35 min
Involtini baci di Venere
55 min
Involtini al pomodoro
55 min
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 godz.
Saltimbocca alla romana
25 min
Scaloppine alla perugina
30 min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35 min