Compatibele versies
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cornucopia
- 230 g di pasta sfoglia, forma rettangolare
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova da 60 g
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo al merluzzo e lenticchie
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà (30 g circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di filetto di merluzzo fresco, a tocchetti (2-3 cm circa)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 100 g di lenticchie lessate, in scatola, sciacquate e sgocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1948.3 kJ / 465.7 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette ai broccoli
2 godz. 40 min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 dk
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 Std. 5 Min
Lagane, ceci e vongole
30 Min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Mousse di salmone e patate
1sa
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Bucatini all'amatriciana
45 dk
Friselle cozze e polpo
30 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1sa
Agnello cacio e uova
1sa
Lasagne pesce e verdure
1h 50min