Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di olive denocciolate, preferibilmente di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 g di pinoli sgusciati
- 200 g di pasta secca tipo vermicelli
- 20 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3602.4 kJ / 861 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 91.7 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1436.5 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Penne alla puttanesca
35min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Tubettini alla maiorese
55min
Rigatoni alla toranese
20min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min