Vermicelli di scammaro

Vermicelli di scammaro

4.7 77 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 15 g di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 20 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
  • 20 g di olive denocciolate preferibilmente di Gaeta
  • 10 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 10 g di pinoli sgusciati
  • 200 g di pasta secca tipo vermicelli
  • 20 g di pangrattato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1436.5 mg
Eiwitten 24.3 g
Calorieën 3602.4 kJ / 861 kcal
Vetten 44.6 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 91.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...