Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di olive denocciolate, preferibilmente di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 g di pinoli sgusciati
- 200 g di pasta secca tipo vermicelli
- 20 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3602.4 kJ / 861 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 91.7 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1436.5 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Tubettini alla maiorese
55min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Spaghetti al vino rosso
30 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 Min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Vermicelli aglio e olio
25 min