Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 foglie di menta fresca, lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane violette rotonde a dadini (1 cm circa)
- 2 ½ cucchiaini di sale, preferibilmente integrale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 60 g di semi misti
- 20 g di uvetta, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2104 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Penne melanzane e menta
50 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Carbonara vegana
30 min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Tortini di fave vegetariani ripieni (kibbeh)
1h 40min
Fusilli e melanzane
25 min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Caserecce di farro con seitan, zucchine e daikon
30 min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1h 40min