Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 foglie di menta fresca, lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane violette rotonde a dadini (1 cm circa)
- 2 ½ cucchiaini di sale, preferibilmente integrale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 60 g di semi misti
- 20 g di uvetta, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2104 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40 dk
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 Min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55 Min
Concentrato di pomodoro
10 Min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 Std. 15 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1sa 30 dk
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 dk
Penne melanzane e menta
50 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min