Compatibele versies
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio aromatizzato
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 300 g di fagiolini verdi freschi
- 600 g di filetti di cernia
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Orata al sale
40min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min.
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Involtini di spigola
40min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Coda di rospo con verdure
40min