Compatibele versies
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio aromatizzato
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 300 g di fagiolini verdi freschi
- 600 g di filetti di cernia
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Turbanti di spigola e arancio
1h
Pescatrice ai pomodorini
1h
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min
Dentice agli agrumi
45 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min