Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
- 6 - 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, , le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (2-3 cm)
- 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2577 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 36.7 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alici marinate sottovuoto
2h 30min
Quadrucci seppie e piselli
1 Std. 45 Min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Calamari alla napoletana
40min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Calamari in umido
55min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Zuppa di baccalà
1h
Coniglio ai carciofi
1h 25 min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Calamari alla marchigiana
35min