Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
- 6 - 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, , le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (2-3 cm)
- 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2577 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 36.7 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Salsa crescione e sgombro affumicato
10 Min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1 godz.
Arista all'arancia
8h 35min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min