Panzanella di pescatrice e peperoni

Panzanella di pescatrice e peperoni

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
2 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
  • 6 - 8 foglie di basilico fresche lavate
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco , le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 - 2 pizzichi di origano secco
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 filetto di acciuga sott'olio sgocciolato
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 100 g di peperone giallo pulito e a dadini (2-3 cm)
  • 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
  • 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 32.5 g
Calorieën 2577 kJ / 616 kcal
Vetten 36.7 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 38.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...