Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Sarde in saor
25 Std.
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Sgombri all'agro
1h 45min
Alici alla Reggina
45min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalá alle olive
25min