Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi alla maremmana
40min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Baccalà alla portoghese
1sa 10 dk
Alici alla Reggina
45 dk
Baccalá alle olive
25min
Baccalà alla ligure
1sa
Zuccottini di melanzane
45 dk
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Carciofi romani gratinati
45 dk
Baccalà, patate e funghi
45 dk
Triglie con marinata di capperi e olive
1sa