Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45min
Seppie in zimino
40min
Alici ripiene al Varoma
50min
Alici ripiene
50min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalá alle olive
25 min
Triglie in salsa piccante
30min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h