Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cime di rapa, pulite e ben strizzate
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 16 biscotti di avena, tipo digestive
- burro fuso, q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 Std. 20 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Cocottine di zucca e ricotta
50 Min
Pancotto con cime di rape
40 Min
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min