Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cime di rapa, pulite e ben strizzate
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 16 biscotti di avena, tipo digestive
- burro fuso, q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50min
Cicorie stufate
35min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 Std. 5 Min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1u.
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50min
Polpettone di seitan
50min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1h 30 min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3h 30min