Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cime di rapa, pulite e ben strizzate
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 16 biscotti di avena, tipo digestive
- burro fuso, q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Antica minestra ai broccoletti
45min
Catalogna con olive e capperi
50min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30min
Hummus di cicerchie e zucca arrosto
10h
Cime di rapa stufate
55min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Pancotto con cime di rape
40min
Plumcake salato con cavolfiore e arachidi
1h 30min
Cicorie stufate
35min
Tartellette di scarola
1h 15min
Muffin salati alle puntarelle e cappuccio rosso
1h
Orecchiette alle cime di rapa
4h