Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g di pomodori freschi, a metà
- 140 g di cimette di cavolfiore, a pezzi
- 170 g di peperone rosso, in quarti, senza semi
- 120 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Polenta ai porri
1h 5min
Cipollata
1h
Fagioli alla veneta
1h 30min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di noci e sedano
35min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Jota carnica
1h 5min
Salsa di cipolle e mele
30min