Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di pistacchi salati sgusciati
- 15 g di mandorle pelate
- 4 bacche di ginepro
- 100 g di coppa a fette
- 8 fette di lonza di maiale
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3318 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 66.7 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 57.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Risotto affumicato
35 Min
Involtini con funghi e castagne
45 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Involtini di salmone e melanzane
1 godz.
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Risotto alle pere e gamberetti
50min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Anelli di totano in umido
30 Min