Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di frutta secca mista (tipo mandorle, noci)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla, a metà
- 1300 g di pomodori maturi (Ø 5-6 cm) (vedere consigli)
- 100 g di funghi freschi (tipo champignon, orecchione)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
10 - 12
foglie di menta fresca
of 1 cucchiaino di menta secca tritata - 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline, + q.b. per guarnire
- 75 g di riso a chicco lungo
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco (circa ½ limone)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Peperoni ripieni
1h 5min
Melanzane alla siciliana
1 Std. 15 Min
Rose di melanzane al tonno
35 Min
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Carpaccio di seitan con rucola
15 Min
Zucchine ripiene alla marinara
1 Std. 25 Min
Zuccottini di melanzane
45 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 Min