Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane multicereali
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina multicereali
- 100 g di farina tipo 1
Panzanella
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto di vino bianco
- 150 g di acqua
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 80 g di cipollotti a rondelle
- 100 g di Feta a cubetti
- 40 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3259 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 102.5 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappa al pomodoro
35min
Acquacotta
50min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35 min
Panzanella di mare
45min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Puntarelle alla romana
15 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Salsa ai capperi
10 Min
Ribollita
2 Std. 30 Min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min