Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisé
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro morbido e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 60 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 600 g di scarola, lavata, asciugata e a strisce (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di uva passa ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di pinoli
- 50 g di olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina tipo 0 q.b.
- burro morbido e a pezzi q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 13.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verza
35min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Carciofi trifolati
30 λεπτ.
Cavolo rosso stufato
45min
Carciofi stufati
30 λεπτ.
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 λεπτ.
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1ωρ. 20 λεπτ.
Quiche salata ai carciofi
1ωρ. 20 λεπτ.
Polpette di melanzane
45min
Peperoni ripieni alla barese
55 min
Alici alla Reggina
45min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min