Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di farina tipo 0
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 350 g di foglie di lattuga verde
- 250 g di burrata
- latte q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Piccole parmigiane filanti al vapore
2hod. 35min
Rollè di radicchio
50 min
Frittatine agli spinaci ripiene
45 min
Crostata salata di spinaci
1h
Torta di asparagi
1h 10min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1sa 40 dk
Crostata con datterini in agrodolce
2 Std. 10 Min