Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di farina tipo 0
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 350 g di foglie di lattuga verde
- 250 g di burrata
- latte q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Rollè di radicchio
50 min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Crostata salata di spinaci
1h
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min