Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di burro + q.b.
- 220 g di pane secco a pezzi
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, ben scolati
- 1 cipolla bianca a pezzi
- ½ cucchiaino di erbe aromatiche secche miste
- 150 g di latte
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1028 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Polpettone di pollo con pistacchi
45min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Polpettone ricotta e tonno
45min
Rollè di radicchio
50min
Budini aromatici al pomodoro
1sa 10 dk
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1sa 10 dk
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Rotolini di tacchino
1h