Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di salvia fresca, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 10 g di aceto di vino rosso
- ½ limone, il succo spemuto fresco
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 400 g di acqua
- 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 13.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla Marengo
1h
Peperoni con capperi
40min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Blanquette di vitello
1h 30min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30min
Rose di melanzane al tonno
35min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Aroma di capperi
4h 10min
Carpaccio di melanzane
45min
Carbonade
2h 10min
Insalata di pollo e carciofi all'arancia
50min