Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di salvia fresca, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 10 g di aceto di vino rosso
- ½ limone, il succo spemuto fresco
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 400 g di acqua
- 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 13.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini di pane con tapenade
25min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1 Std. 20 Min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40 Min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 min
Patate svedesi
55 Min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10sa
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50 Min
Patè al formaggio di capra
10 min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 min