Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane a pezzi
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 200 g di cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di carote, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 300 g di patate a fette sottili (vedere consigli)
- 800 g di latte
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 100 g di farina
- 30 g di burro
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2459 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Mousse di baccalà
45 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1hod. 30min
Baccalà al forno con broccoli
1hod. 30min
Pozole di pesce
1h 15min
Baccalà gratinato
1hod.
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1hod.
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40 Min
Torta salata di bietole
1hod.