Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2 cm)
- 400 g di ricotta vaccina, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1500 g di acqua
- 1 carota, pelata e a metà
- 1 pomodoro maturo
- 1 gambo di sedano piccola
- 1 cipolla piccola
- 2 ali di pollo
- 200 g di carne di manzo per brodo a pezzi
- acqua q.b. per inumidire
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2054 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Minestra di semolino
30 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Riso e porri
30 min
Gnocchi di polenta
25 min
Tortel di patate
40 min
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Minestra della nonna
50 min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1 godz. 10 min