Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2 cm)
- 400 g di ricotta vaccina, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1500 g di acqua
- 1 carota, pelata e a metà
- 1 pomodoro maturo
- 1 gambo di sedano piccola
- 1 cipolla piccola
- 2 ali di pollo
- 200 g di carne di manzo per brodo a pezzi
- acqua q.b. per inumidire
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2054 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stracciatella alla romana
30min
Vellutata di mais
20 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Paparot
1h 5min
Mariola calabrese
50min
Stelline alle erbe di campo
1 Std. 40 Min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1ωρ. 10 λεπτ.
Zuppa di cous cous alla zucca
30min
Sformatini di verdure
50min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min
Minestra di patate
50min