Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 funghi champignon, le cappelle e i gambi, puliti e separati
- 8 code di gambero, pulite e private del filo intestinale
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 cipollotti, a pezzi
- 30 g di gherigli di noci (conservarne 8 per la decorazione)
- 50 g di prosciutto crudo a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1000 g di acqua
- 10 g di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 996 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 min
Tonno in agrodolce
1h
Ponte dei sospiri
1h
Gamberi in salsa cocktail
10min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Parfait di fragole
3h 15min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Filetto di manzo a bassa temperatura
1 godz. 10 min
Linguine al nero di seppia
45 min
Peoci gratinati
1h