Peperoni ripieni di verdure all'aneto

Peperoni ripieni di verdure all'aneto

3.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 125 g di semi di girasole ammollati in acqua per 2-4 ore e scolati
  • 210 g di carote a pezzi
  • 50 g di gambo di sedano a pezzi
  • 30 g di cipolla rossa
  • 40 g di salsa Tahina
  • 60 g di succo di limone
  • 1 cucchiaino di aneto fresco
    1 cucchiaio di aneto secco
  • 1 cucchiaino di salsa tamari
  • 2 peperoni rossi a metà, senza semi
  • 2 peperoni gialli a metà, senza semi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10.9 g
Calorieën 1404 kJ / 336 kcal
Vetten 21.8 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...