Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
24h 45 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Polpette al sugo
45 min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Involtini al pomodoro
55min
Spezzatino al Barolo
5h 40min
Trota mimosa
35min
Polpettone in crosta
1h 10min
Involtini lucani
50min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Polpettone allo speck con pere
1h