Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 Std. 5 Min
Polpette al sugo
45 min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1 godz.
Saltimbocca alla romana
25min
Medaglioni di maiale con salsa alla senape e patate (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Involtini di vitello
35 min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1 Std. 35 Min
Rotolini di tacchino
1 godz.
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1 godz.
Involtini lucani
50 min