Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di burro
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di riso Arborio
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova
- 200 g di prosciutto cotto a fette
- 200 g di formaggio tipo Brie a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 37.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Patate novelle ripiene
1 godz. 5 min
Sformato di patate e ricotta
1 Std. 30 Min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Brutti ma buoni di patate
55min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7 godz. 30 min
Quiche svuotafrigo
40 min
Polpettone croccante
1h