Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di burro
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di riso Arborio
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova
- 200 g di prosciutto cotto a fette
- 200 g di formaggio tipo Brie a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 37.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette alla mortadella
40min
Salame di patate e tonno
6h 30min
Crostoni alla salsiccia
15min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Quiche svuotafrigo
40min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Muffin al Parmigiano Reggiano
35min
Plumcake salato con piselli, zucchine e formaggio di capra
1h 35min
Quiche di patate e cipolle
55min
Plumcake salato al tonno
55min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min