Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate rosse, pelate e a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
of 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppie con i piselli
40min
Seppioline al vino bianco
25min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Polpo con patate alla salentina
1sa 10 dk
Capesante gratinate
30min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Pesce spada agrumato
35min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min