Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di filetto di maiale (due filetti interi da circa Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 800 g di carote, pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
- 50 g di scalogno a fettine sottili
- 80 g di burro a pezzi
- 50 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua 10 minuti e strizzati
- 50 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- ½ dado per brodo di carne
- 1 cucchiaino raso di foglie di salvia secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef in salsa verde
40min
Stinchi alle erbe
2h
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Filetto ai funghi
1h
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20 min
Lonza alla senape
1 godz. 5 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35 min
Filet mignon con porcini e castagne
1h 30min