Compatibele versies
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di finocchietto selvatico pulito e asciutto + q.b.
- 200 g di acqua bollente
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (3 cm)
- 75 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di patate pulite e a pezzi piccoli
- 500 g di zucca decorticata e a pezzi piccoli
- 2 cucchiai colmi di concentrato di pomodoro
- 10 castagne fresche pelate (o congelate e fatte scongelare)
- 1 pizzico di sale
- latte intero q.b.
- olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 23.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anellini alla pecorara
2h
Tegamini fave e funghi
3 Std. 10 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Lasagne di zucca
1 Std.
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45min
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 Std. 15 Min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1 Std. 15 Min
Peperoni ripieni alla barese
55 min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2h