Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 patate con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 120 - 150 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 3 - 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di origano fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- olio extravergine di oliva q.b.
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966.8 kJ / 231.4 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni con capperi
40 min
Crema di melanzane grigliate
35 min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1 godz.
Patate novelle al burro e erbe
50 min
Cirighet
30 min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Patate speziate
1u. 15min
Crocchette di carne
9 godz.
Patate in salsa piccante
45 min
Uova alla piemontese
45 min