Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppioline, pulite
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di cetriolo, pelato e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
- 20 g di scalogno
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olive nere denocciolate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 15.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Cous cous di verdure e gamberi
45 min
Seppioline al vino bianco
25 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Insalata di calamari al limone
35 min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Gamberi in insalata esotica
30 min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Insalata di calamari
55 Min