Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 9 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 80 g di cipolla bianca a pezzi (3 cm)
- 1 patata grande, pelata e a pezzi (3 cm)
- 5 pomodori ciliegino in quarti
- 6 fiori di zucca, puliti e a pezzi
- 1 zucchina a rondelle
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina tipo 00
- 425 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 598 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Sformatini di verdure
50 Min
Sformato di patate e ricotta
1 Std. 30 Min
Sformato di finocchi
1 Std.
Torta di pane salata
55min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Torta salata di bietole
1 Std.