Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 80 g di mandorle pelate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di paprika dolce
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 320 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2900.4 kJ / 692.8 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 267 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Penne al sedano
30 min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min