Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Crostini tonno e surimi
2 godz. 10 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Crostoni alla salsiccia
15 Min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Panzanella di mare
45 min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min