Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di broccoli e pancetta
50 min
Schiacciata fiorentina
50 min
Tordelli lucchesi
2h 30 min
Tortelli di ricotta e melanzane
1h 20 min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Gamberi al balsamico
30 min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà gratinato
1h
Crostoni alla salsiccia
15min
Peposo toscano
1h 30min