Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 24.94 g
- Koolhydraten
- 67.26 g
- Vetten
- 31.56 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso, verze e luganega
40 min
Minestrone di legumi con cozze
50 menit
Minestra sudicia
5h
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1j
Coda di rospo all'andouille
1j 20 menit
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1j
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1 Std. 45 Min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Stoccafisso con i porri
50 menit
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 Min