Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle in quarti
- 70 g di olio di oliva
- 600 g di patate, pelate e a fette (5 mm)
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 500 - 600 g di baccalà a pezzi (3 cm)
- 90 g di olive nere denocciolate
- 400 g di latte
- 65 g di burro
- 60 g di farina tipo 00
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2591 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 40.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Zuppa di baccalà
1h
Involtini di scottona
1h 10min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min