Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle in quarti
- 70 g di olio di oliva
- 600 g di patate, pelate e a fette (5 mm)
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 500 - 600 g di baccalà a pezzi (3 cm)
- 90 g di olive nere denocciolate
- 400 g di latte
- 65 g di burro
- 60 g di farina tipo 00
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2591 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 40.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di baccalà
12h 50min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Baccalà gratinato
50 Min
Baccalà, patate e funghi
45 min.
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà alla cappuccina
55 min.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Alici alla Reggina
45 min.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà alla livornese
35 min.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min.