Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 120 g di fagiolini verdi freschi, mondati
- 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 120 g di Gorgonzola a pezzi (2 cm), a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30min
Salame di patate e tonno
6 godz. 30 min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 Min
Puccia
1 Std. 30 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Salsa Choron
20 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40 min.
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Risotto alla campagnola
30min
Polenta al formaggio
1h