Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Cotechino
- 500 g di acqua
- 1 cotechino precotto (500 g circa)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 100 g di speck a fette
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 60.3 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 120.7 g
- Natrium
- 4.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3u.
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Bignè al salmone
1hod. 50min
Polpettone allo speck con pere
1 Std.
Lasagne valtellinesi
2h
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 Min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Spezzatino di vitello al miele
3 Std. 5 Min