Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1205 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 15.6 g
Alternatieve recepten
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1ωρ.
Tegamini di cipolle e alici
1ωρ.
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1 godz. 10 min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1 godz. 20 min
Tartellette di scarola
1 godz. 15 min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1ωρ.
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Zucchine ripiene alla ligure
1ωρ. 30 λεπτ.
Melanzane ripiene
1ωρ. 30 λεπτ.