Peperoni ripieni alla barese

Peperoni ripieni alla barese

4.6 52 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

Peperoni
  • 500 g di peperoni gialli puliti e a metà
Ripieno
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di mollica di pane
  • 10 g di pinoli
  • 10 g di uvetta sultanina
  • 4 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 20 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1205 kJ / 249 kcal
Vetten 15.6 g
Koolhydraten 20.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...