Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 arance, preferibilmente biologiche
- 400 g di spigola (branzino), 4 filetti
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 fili di erba cipollina fresca
- 20 g di porro a rondelle
- 30 g di burro
- 150 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Dentice agli agrumi
45min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Involtini di spigola
40 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min