Turbanti di spigola e arancio

Turbanti di spigola e arancio

4.6 25 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 3 arance, preferibilmente biologiche
  • 400 g di spigola (branzino) 4 filetti
  • 2 - 3 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 70 g di pane raffermo a pezzi
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 mazzetto di finocchietto selvatico le foglioline lavate e asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 10 g di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 4 fili di erba cipollina fresca
  • 20 g di porro a rondelle
  • 30 g di burro
  • 150 g di acqua
  • 150 g di vino bianco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23.6 g
Calorieën 1494 kJ / 357 kcal
Vetten 20.6 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...