Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla, pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Polpo in rosso
35 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Cozze alla Medoc
50 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Calamari in umido
55min
Zuppa di pesce misto
40 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Agnello al vino
40 min
Faraona delle feste con arance e castagne
2h 30min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1h 30min
Scottiglia
1h 30min