Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla, pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Trippa in rosso con patate
1h 30 min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Calamari in umido
55 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Lumachine in rosso
1h 40 min
Pacchetti di tacchino con friggione
1h 30 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 Min