Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 2 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Sugo con guanciale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante intero
- 120 g di guanciale di maiale a listerelle (1 cm circa)
- 30 g di pecorino a scaglie (optioneel)
- 1 cucchiaio di granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tagliatelle panna e funghi
1h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1 Std. 20 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 min
Pappardelle ripiene di piselli
2h 25min
Strudel viennese scomposto
2 godz. 5 min
Tagliatelle smalzade
2 Std. 30 Min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min