Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 2 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Sugo con guanciale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante intero
- 120 g di guanciale di maiale a listerelle (1 cm circa)
- 30 g di pecorino a scaglie (optioneel)
- 1 cucchiaio di granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con uva e gorgonzola
35 min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2 Std. 30 Min
Lasagne di mare (per 2 persone)
1h 40min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Tagliatelle smalzade
2 Std. 30 Min
Lasagne all'amatriciana
2h
Spaghetti al vino rosso
30 min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1h 10 min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10 min
Malloreddus alla campidanese
3 godz.
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5 min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min