Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di spalla di agnello, senza ossa
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a dadini (4 cm)
- 200 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello arrotolato
2hod.
Agnello in umido
1ωρ. 20 λεπτ.
Filetti di pesce pagro con patate dolci
35min
Crumble al pane speziato, cocco e banana
1 Std.
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1 Std.
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4hod.
Pollo in salsa ai funghi
50min
Alici ripiene
50min
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1h 30min
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min