Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di spalla di agnello, senza ossa
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a dadini (4 cm)
- 200 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Crema di verdure, pollo con salsa supreme e carote novelle (per 2 persone)
55 min
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35 min
Antipasti caldi di mare (Bimby Friend)
1 godz. 30 min
Stelle di mare
30 min
Alici marinate sottovuoto
2h 30min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1 godz. 30 min