Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla
- 50 g di carota
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di guanciale di maiale stagionato, a cubetti
- 1 pomodoro a cubetti, senza semi e buccia
- 6 foglie di lattuga verde, a listarelle
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 100 g di cubetti di prosciutto crudo
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 3 carciofi romani, a fette sottili
-
450
g di fave fresche sgranate
of 450 g di fave surgelate sgranate - ½ cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1495 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 14 g
Alternatieve recepten
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppa di carciofi
35min
Favata sarda
1h
Zuppa di baccalà
1h
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Fave in umido
1h
Fave al guanciale
35min
Baccalà, patate e funghi
45min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Zuppa di patate e carciofi
1h
Trippa alla trasteverina
45min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min