Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupola
- 130 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cubetto di lievito di birra fresco + q.b.
- 250 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
Spezzatino e patate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di polpa di agnello (spezzatino senza ossa) a pezzi (2-3 cm)
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 100 g di vino bianco
- 500 g di patate, pelate ed a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi (o secco in polvere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3259 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Agnello cacio e uova
1h
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Involtini di vitello
35 Min
Crostata salata esotica
2h
Stella di pane
3h 30min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1h
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35 min
Pane ragno
1h 20 min
Lanterna di frolla
1h 30min
Linguine con scampi al limone
20 min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h