Ravioli di pesce spada ai pistacchi

Ravioli di pesce spada ai pistacchi

4.6 25 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 40 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di tranci di pesce spada a cubetti (2x2 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
Pasta all'uovo
  • farina tipo 00 q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Sugo di pomodorini
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di pomodori datterino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 72.5 mg
Eiwitten 20.6 g
Calorieën 204.9 kJ / 489.1 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 58.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...