Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 40 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di tranci di pesce spada a cubetti (2x2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Pasta all'uovo
- farina tipo 00 q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo di pomodorini
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori datterino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 204.9 kJ / 489.1 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 72.5 mg
Alternatieve recepten
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1óra
Intreccio d'amore
1h 30 min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40 min
Ravioli asparagi e bottarga
45 min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1h 30 min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 godz.
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30 min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min