Arancini agli asparagi (senza glutine)

Arancini agli asparagi (senza glutine)

3.0 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
15 pezzi

Ingrediënten

Arancini
  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 700 - 750 g di acqua
  • 125 g di asparagi
  • 40 g di scalogno
  • 30 g di burro a pezzi
  • 100 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 2 uovo
  • pangrattato senza glutine q.b.
  • olio di arachidi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 98.2 mg
Eiwitten 1.9 g
Calorieën 424.8 kJ / 101.5 kcal
Vetten 7.4 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 7.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...