Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arancini
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 700 - 750 g di acqua
- 125 g di asparagi
- 40 g di scalogno
- 30 g di burro a pezzi
- 100 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 2 uovo
- pangrattato senza glutine q.b.
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 424.8 kJ / 101.5 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 98.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con bucce di patate
2 godz. 30 min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
10min
Panna montata al frutto della passione
5min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Farina di patate
8 godz. 15 min
Rollè di tacchino con macco di piselli alla menta
35 Min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1小时 20 分钟
Tiramisù (senza lattosio)
5h 30 min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min