Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arancini
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 700 - 750 g di acqua
- 125 g di asparagi
- 40 g di scalogno
- 30 g di burro a pezzi
- 100 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 2 uovo
- pangrattato senza glutine q.b.
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 424.8 kJ / 101.5 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 98.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cullurielli cosentini
4h 30min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1ωρ.
Crocchette di pesce alla menta
10hod.
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50 λεπτ.
Crostata con fiori di zucca
1ωρ. 30 λεπτ.
Involtini vegan estivi
45min
Fiori di zucca ripieni
1ωρ.
Colomba veloce (senza glutine)
1ωρ.
Lasagne di melanzane e tacchino
1ωρ. 30 λεπτ.
Crispedduzzi calabresi
1h 5min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 Std. 10 Min
Arancini di riso vegetariani
2 Std. 5 Min