Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arancini
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 700 - 750 g di acqua
- 125 g di asparagi
- 40 g di scalogno
- 30 g di burro a pezzi
- 100 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 2 uovo
- pangrattato senza glutine q.b.
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 424.8 kJ / 101.5 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 98.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1hod. 40min
Spaghetti di patate dolci con pesto alle erbe aromatiche
40min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2 Std.
Mini baguette alla birra (senza glutine)
14u.
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pane arabo (senza glutine)
1小时 35 分钟
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Pane senza lievito
19h
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Crostata di mais con crema al mascarpone (senza glutine)
50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min