Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di baccalà (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 80 g di cipolla dorata, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 1 lime, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 uova
- 40 g di latte
- 4 pizzichi di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1000 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 min.
Frittelle di baccalà
1u. 5min
Alici ripiene
50 min.
Baccalà gratinato
1h
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min.
Stoccafisso con i porri
50 min.
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50min
Baccalà fritto in pastella
1u. 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1u. 10min
Pastiera napoletana
15 godz.
Babà napoletano
3h