Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di baccalà (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 80 g di cipolla dorata, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 1 lime, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 uova
- 40 g di latte
- 4 pizzichi di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1000 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1h
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Frittelle di baccalà
1h 5min
Sformato di baccalà
3h 30min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Alici ripiene al Varoma
50min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Alici alla Reggina
45min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min