Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di baccalà (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 80 g di cipolla dorata, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 1 lime, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 uova
- 40 g di latte
- 4 pizzichi di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1000 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Totani ripieni su crema di fave
1 godz. 30 min
Polpetti affogati
45 min
Pasticcio di baccalà
1 godz. 30 min
Frittelle di baccalà
1h 5min
Frittelle di gamberi
1h
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Mousse di baccalà
45 min
Buridda alla ligure
55 min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà fritto in pastella
1 godz. 10 min