Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di baccalà (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 80 g di cipolla dorata, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 1 lime, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 uova
- 40 g di latte
- 4 pizzichi di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1000 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà fritto in pastella
1h 10 min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalà alla ligure
1h
Frittelle di baccalà
1h 5min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Zuppa di baccalà
1h