Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 40 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
-
600
g di astice, solo la polpa fresca
of 600 g di astice, solo la polpa, congelato (veder consigli) - 30 g di brandy
- 150 g di ricotta vaccina (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Sautè di vongole
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 1000 g di vongole veraci, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2510.3 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 31.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1sa 10 dk
Intreccio d'amore
1h 30 min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20 min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 dk
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1h 30 min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30 min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2sa
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2sa
Linguine con scampi al limone
20 dk
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30 min