Ravioli all'astice con sautè di vongole

Ravioli all'astice con sautè di vongole

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 4u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 1 scalogno
  • 40 g di burro
  • 1 rametto di rosmarino fresco
  • 600 g di astice solo la polpa fresca
    600 g di astice, solo la polpa, congelato (veder consigli)
  • 30 g di brandy
  • 150 g di ricotta vaccina (vedere consigli)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 10 g olio extravergine di oliva
Sautè di vongole
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 1000 g di vongole veraci fresche e pulite
  • 500 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 31.7 mg
Eiwitten 46.3 g
Calorieën 2510.3 kJ / 600 kcal
Vetten 25 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 41.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...